Szolgáltatásaink

Projektelőkészítés
Partnereink közreműködésével fejlesztési ötleteikhez projektelőkészítést végzünk, és segítséget nyújtunk a pályázati ötlettől a végső formába kialakításáig. A partnereink által kiválasztott pályázati lehetőségeket személyre szabjuk. Vállaljuk az ötletei megvalósításához szükséges pénzügyi konstrukciók kialakításában való közreműködést.

Pályázatkidolgozás
Partnereinkkel szorosan együttműködve állítjuk össze a pályázati dokumentációt, biztosítjuk a megfelelő szakemberek közreműködését a tanulmányok elkészítéséhez, kidolgozzuk a projekt pénzügyi és szakmai tervezetét, igény szerint eljuttatjuk a kiíró szervezetnek. A projektek pénzügyi és szakmai kidolgozát saját sikeres EU és hazai pályázatok biztosítják.

Projekt menedzsment és monitoring
Partnereink rendelkezésére a projekt folyamán szakmai és pénzügyi monitoring feladatok ellátásában, risk analízis készítésében, igény szerint pénzügyi és szakmai beszámolókat elkészítjük. Közreműködünk a projektek értékelésében is.

Web készítés, tananyag fejlesztés
Igény szerint web információ tartalom szolgáltatást fejlesztünk. EU tapasztalatok alapján e-learninges tananyag fejlesztésére is vállalkozunk.