Szeretne jobb oktató lenni?

Szeretne jobb oktató lenni?

 

Szeretne megismerni és elsajátítani olyan készségeket és módszereket, melyekkel a mindennapos oktatói munkája interaktívabbá, motiválóbbá és hatékonyabbá válhat?

A BOND tréning érdekes lehet önnek!

Képzésünk gyakorló, kezdő, illetve a még tanuló oktatóknak, oktatójelölteknek szól. Célja, hogy az oktatói hivatás lényeges elemeit, az oktatáshoz kapcsolódó módszereket, eszközöket mutasson be. 

"A tréninget a blended learning módszertan segítségével valósítjuk meg, mely azt jelenti, hogy az elméleti anyagot a résztvevők saját időbeosztásuk szerint, online felületen sajátítják el, míg a személyes képzési alkalmakon a trénerekkel gyakorlatorientáltan, feladatokkal, szituációs és helyzetgyakorlatokkal tudnak a tudásanyag elmélyítésére koncentrálni."

A tréning 4 alkalmas, két délutánt és két szombatot foglal magába:

 

2015.02.13 péntek        17:00-tól

2015.02.14 szombat      9:00-tól

2015.02.19 csütörtök     17:00-tól

2015.02.21 szombat      9:00-tól

 

A helyszín pedig a H-1143 Budapest, Semsey Andor u. 25.

Mivel ez a képzés az Európai Unió által támogatott BOND projekt része, a részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött, mivel a létszám korlátozott (15 fő). A képzés legfőképp tanári és egyéb szakos (pl. közgazdasági, kommunikációs szak) végzős diákok, akik trénerként/oktatóként szeretnének dolgozni; maximum két éve oktató tanárok; szakemberek (akik főfoglalkozás mellett oktatják a szakmájukat) számára lehet hasznos.

 

A jelentkezési határidő 2015. január 30. A képzésre jelentkezéskor kérjük, vegye figyelembe, hogy a négy alkalomból legalább háromszor a megjelenés kötelező.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a lehetőség a következő címen várjuk jelentkezését (mellékelt szakmai önéletrajzzal), kérdéseit:

Várjuk jelentkezését!

 

zsofia.schwikker@trebag.hu telefon: 0626 555 244.

 

 

A képzés szervezője a Net-Mex Kft http://www.net-mex.hu/

A BOND projektről többet is megtudhat itt:

bond-project.eu