Projektjeinkről

Európai Unió által támogatott projektjeink

A Kft 2009-ben sikeres évet zárt, három nemzetközi projektje vette kezdetét. Mindhármat Európai Unió támogatja és mindháromban spanyol partner a koordináló szervezet.

Grundtvig program tanulási kapcsolatán belül 2009 őszétől indul a projekt, amely a 45 év felettiek informatika világában való tájékozodását segíti. Ennek keretében tanfolyamokat szervezünk Nagykovácsiban és tapasztalat cserére visszük "idős" tanulóinkat Olaszországba és Bulgáriába. A projektről bővebb leírás az ECOM projekt bemutatásánál olvashatnak.

A másik két projekt Leonardo traszfer projekt. Az SAFE TRUCK projekt eredetileg 2006-ban fejeződőtt be, spanyol szállítmányozási szakszervezet vezetésével, oktató anyag készült hajózási szektorban dolgozók biztonságos munkavégzésre. Jeleneg ez a tananyagot a konzorcium egy szállítmányozási szektorra adaptálja eg ykorszerű web 2 megoldás igénybe vételével.

A másik 2009 -ben induló Leonardo traszfer projekt az INNOLOCALSUPPORT, amely 2009 -ben befejezett innovációs tananyag adaptálását valósítja meg a hátrányosabb helyzetű térségek problémáira koncentrálva.

2008-ban fejeztük be a CT-TRANS projektet, amely az EU új direktívája alapján oktató anyagot készített a gépjárművezetők számára.

2007-ben zárt egy másik Leonardo program támogatott YET projekt, amely az fiatal felsőfokú végzettsgű szakembereknek segíti a vállalkozóvá válláshoz szükséges ismereteket megszerzését egy személyes portfolió kialakításával. Az oktató anyag angol nyelven könyv formájában elérhető.

2005-2006 években a Socrates Grundtvig programja által támogatott felnőtt tanulási program "Blended learning" projektet valósítottuk meg, ahol a nemzetközi konzorcium jó példákat, jó gyakorlatokat gyűjtött össze Európa számos országából.

Az összes projektről részletes információkat talál a menüsorokban.