LPManage

Mi az LPManage?

 

Learn, play & manage – Tanulás, játék & menedzsment

Az LPMnage egy Európai Uniós projekt, mely olyan közösségi játék kifejlesztésén dolgozik, amely a sikeres nemzetközi projektmenedzsmenthez szükséges kulcskompetenciák elsajátítását segítené elő.

Mivel a projekt fő koncepciója a „játszva tanulás”, a partnerség egy innovatív oktatási rendszert fejleszt, mely lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy megszerezzék, illetve fejlesszék a nemzetközi projektmenedzsment készségeket.

Napjainkban a nemzetközi projektmenedzsment készségek ismerete elengedhetetlen. A globalizálódó világban különböző összefüggésekben, helyzetekben kell alkalmazni ezen ismereteket, sokszor eltérő profilú szervezetekkel együttműködésben.

A képzési anyag a tervek szerint egy közösségi játékra alapul majd. A tananyag ilyen formán történő kialakításának számos oka van: a közösségi játékra alapuló felnőttképzés az oktatást informálisabbá és könnyebben érthetővé teszi, valamint az ilyen játékokon keresztül a játékosoknak lehetőségük van kapcsolatba lépni egymással, fejlesztve szociális és interkulturális készségeiket.

Legfrissebb információk :

Facebook: http://www.facebook.com/LpMnageProject?fref=ts

www.learnplaymanage.eu