Budapesti partnertalálkozó 2006 július

Budapesti partnertalálkozó

A projekt 3. partnertalálkozó július 17-én és 18-án volt Budapesten. A partnerek közel 12 emberrel képviselteték magukat a meetingen. A megbeszélés célja az volt, hogy a megismertessük a partnereket egy-egy példaértékűnek mondható megoldással, személyes találkozót szerveztünk e-learning területén dolgozó szakemberekkel.
A partnerek egyik legfontosabb vitatémája a média és a felnőttoktatás volt. Minden partner a saját országbeli tapasztalatait osztotta meg a többiekkel, magyar sikerként a "Mindentudás Egyeteme" tudásközpontot mutattuk be, amely nagyon népszerű Magyarországon.

A másik fő témája a találkozónak a projekt első évének a lezárása volt, illetve a spanyol e-learninges partnerek érkeztek Madridból egy mobility program keretében, ennek a látogatásnak az előkészítését egyeztettük a projekt többi tagjaival.

A minden ország a saját országán belül több mintaértékű oktatási anyagot választott ki és gyűjtött össze, amit a projekt honlapján szerepeltett angol nyelven. A magyar projektek rövid leírásait a Blended learning menüpont alatt találja meg, lehetőség szerint a honlap címével együtt.